ENSUITE RENOVATION – WOODLANDS

We continued the Navy colour palette from the Master bedroom. Relocated the existing entry door coming off the hallway to be located within the master bedroom.

LOCATION

Woodlands, Perth Western Australia

PROJECT FOCUS

The Ensuite required a new doorway to entry from the Masterbed. New ceilings and cornicing to match.

ensuite-renovation-studio-mcqueen-melinda-mcqueen-perth-interior-designer

The Process

The Ensuite brings in the bold navy blue ‘Calico Dress’ by Dulux from the Master Suite and connects the 2 room together. While still being quite bold, it still holds a classic vibe that works with the homes era. We opted for James Hardie  Hardi-groove VJ pannelling painted white finish. Tapware is by Phoenix Vivid Slimline range. Custom Vanity. LED mirror light by Beacon

You can see the before image (right) to see how far this room has transformed.

Interior Design: Melinda from Studio McQueen
Builder: Ashleigh from Merge Building
Stylist: Brooke from Brookelyn Interiors
Photography: Alana Blowfield

 

before-image-of-bathroom